Over mij

  Abbaye de Fontenay, augustus 2015

Op 30 juni 2016 studeerde ik af aan de Technische Universiteit Delft. Tijdens mijn studie heb ik de uitdaging gezocht in zowel erfgoed als duurzaamheid. Van deze niet altijd vanzelfsprekende combinatie maak ik nu mijn werk.

Sinds 2013 werk ik als zelfstandige aan verschillende opdrachten, van het ontwerpen aan een duurzame boerderij en villa tot het adviseren van een openbare bibliotheek bij de herinrichting als culturele hotspot in de stad. Sinds het voorjaar van 2019 maak ik deel uit van de Commissie Monumentale Houtopstanden van de gemeente Amsterdam. Deze commissie waarborgt het monumentale groen binnen de gemeentegrenzen. 

Wat cultureel erfgoed bij verschillende mensen in de maatschappij teweegbrengt vind ik uitermate interessant. Als ik kan meewerken aan het tot zijn recht komen van dit erfgoed op de meest duurzame manier, haal ik daar veel voldoening uit. Ook ben ik ervan overtuigd dat verduurzaming de enige manier is om ons erfgoed toekomstbestendig te maken. Als adviseur duurzaamheid bij de Groene Grachten werk ik aan de energietransitie voor het historische deel van de gebouwde omgeving. 

Ik combineer momenteel mijn baan als adviseur duurzaamheid met freelance opdrachten en sta altijd open voor nieuwe kansen. Schroom niet om contact met mij op te nemen via benjozwarteveen@gmail.com, of voeg me toe op LinkedIn.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.